General English – Általános angol

Általános angol órák keretén belül, a teljesen kezdő szinttől egészen a középfokú vagy felsőfokú szintre való eljutás a cél. Nyelvtan, szókincsbővítés, beszédfejlesztés egyszerre és egymást kiegészítve a Te haladási tempódban! Ha még soha nem tanultál angolul, de végre elhatároztad magad, vagy szeretnél végre magabiztosan megszólalni, vagy eljutni akár felsőfokú szintre, ez az óratípus Neked való!

Success

Ezeken az órákon a folytonosság a lényeg, hiszen ez elengedhetetlen hogy eljuss valamilyen szintre. Az órákon közösen haladunk, komplexen fejlesztve az összes nyelvi készséget (olvasás, írás, beszéd, listening). Az órák egymásra épülve adják meg azt az összetett tudást és rálátást az angol nyelvre, amivel lehet építkezni a későbbiekben.

Hogyan tudsz jelentkezni és mi történik utána?

1. Jelentkezés

Kitöltöd a jelentkezési lapotl. Megbeszéljük a pontos időpontot az első konzultációra.

2. Konzultáció

Eljössz az ingyenes konzultációra, ahol megismerjük egymást, a helyet ahol tanulni fogsz és egy rövid szintfelméréssel felmérem, pontosan milyen szinten állsz.

3.  Kérdések

Elmondod nekem mi a célod az angol tanulással a konzultáción és én különböző kérdéseket fogok feltenni, amikből kiderül, pontosan mit szeretnél és megbeszéljük, azt hogyan fogjuk elérni. Természetesen, ha neked van kérdésed felteheted, vagy bármi nyűgöd van/volt az angol tanulással, azt is meghallgatom és megbeszéljük közösen, hogyan lehet azon segíteni.

4. Időpont megbeszélés

Ha minden oké, szimpatikus a helyzet és kiderül, tudunk-e együtt tanulni, megbeszéljük a további időpontokat, amiket idő közben nyugodtan módosíthatsz.

5. Tanulás megkezdése

Az első tanulós órán, belevágunk a tanulásba, az előzetesen megbeszélt dolgok alapján. Természetesen, a konzultáción megbeszéltek nincsenek kőbe vésve, így az órák alatt, lehet, hogy fogunk olyat is tanulni, amiről azt gondolom, hogy feltétlenül szükségesek (ez általában a nyelvtani hiányosságok pótlását szokta jelenteni), de mindenképpen megbeszéljük azt is.

6. Fizetés

Átutalással tudsz fizetni majd, akár Paypallal is.

Összefoglalva:

 1. Ingyenes első konzultációs alkalom
 2. Rugalmas időpontok
 3. Szintfelmérés
 4. Személyre szabott tanmenet
 5. Tananyag

Teljesen kezdő szinttől középfokig:

 • Nyelvtani rendszerezés
 • Kommunikáció fejlesztés
 • Szókincs bővítés
 • Vagy mindez egyszerre

Árak:

 • Te választod ki az időpontot

 

1 tanóra 90 perc, 5.999Ft/90perc

Vagy 60 perc 3.999Ft

Specializer:

Bármilyen extra igény felmerül, ami külön felkészülést igényel, akkor ez a magánóra típus Neked való! Rövid, de annál velősebb és ütősebb felkészülés bármilyen angol kihívás is álljon előtted!

 1. Külföldi útra felkészülés
 2. Angol tanulási tanácsadás
 3. Külföldi munkavállalás előtt
 4. …stb.

Szóval ha bármi extra igényed van angol tanulás ügyben, ezt az óratípust is választhatod, nálam nem vagy beskatulyázva!

Árak:

1 tanóra 90 perc, 5.999Ft/90perc

Vagy 60 perc 3.999Ft

Jelenleg elsősorban napközben tudsz velem tanulni, a “kapcsolat” menüpontban fel tudod venni velem a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket.

.

.