5+1 érv, miért menj angol magán tanárhoz

Posted by on jan 23, 2013 in AngolBlog, Tanulási Módszerek, tippek | 0 comments

5+1 érv, miért menj angol magán tanárhoz

Tanárhoz járni, most konkrétan fizikai értelemben elmenni valahová, nagyon sok előnnyel bír. Ha folyton otthon csücsülsz, mindig ugyan azokat a falakat, képeket, ajtókat látod, egy idő után azonosulsz vele és minden, de ne nem a tanulás fog eszedbe jutni róla. Ezzel szemben, ha elmész tanárhoz (aki NEM a konyhájában, nappalijában, mekdonáldszban, hanem egy rendes tanteremben tartja az óráit), aki biztosítja az angolos környezetet, máris be tudod iktatni a napi rutinodba az angol tanulást is.

Nézzünk konkrét érveket, miért menj tanárhoz:

  •  Nyugodt, tanulási környezet
  • Angollal vagy körülvéve
  • Angol tanulási hangulat, nem vonja el a figyelmed más
  • Odafelé úton rá tudsz hangolódni az órákra
  • Hazafelé át tudod gondolni mit tanultál
  • Nem otthon=pihenés/lustizás, hanem angol tanulás

 

Szóval ha megteheted, mozdulj ki a komfortzónádból, szakítsd ki magad a mindennapi otthon-munkahely-haza mókuskerékből és menj el magán tanárhoz angolul tanulni!

Nem csak hogy angolul fogsz megtanulni, de ki is kapcsolódsz, oldja a stresszt, elvonja a figyelmed a mindennapi gondoktól.

Ráadásul egy séta hazafelé angol óra után, olyan dolog, amit testmozgásnak is betudhatsz. 🙂

Ha végre elhatároztad magad és kedvet kaptál angol magántanárhoz járni angol órára, ide kattaintva tudsz az angol órák közül válogatni: Angol óra magántanárral Budapesten

kép:blogs.babble.com

Post By Ibos Annamari (243 Posts)

Ne keresgélj tovább, megtaláltad az angol tanárod! Miért? Te lehetsz a következő, aki szépen elbeszélget az adott szituációban (és nem csak néz bambán, ha hozzászólnak angolul) és végre megérti az angol nyelvtant is. Ha nyelvvizsgára készülsz, arra is alaposan felkészítelek.

Connect


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..