Afrika és az angol

Posted by on dec 27, 2012 in AngolBlog, Beszédfejlesztés | 0 comments

Afrika és az angol

Gondoltál már arra, hogy soha nem tudsz megtanulni angolul mert nem angol nyelvterületen élsz és mert nincs lehetőséged kimenni? Mutatok egy példát, hogy tényleg meg lehet tanulni, csak akarni kell.

A minap néztem valamelyik ismeretterjesztő csatornát, ahol egy fehér férfi Afrikában azt hiszem a zulu törzsbe akart beilleszkedni. Nagyon érdekes és meglepő volt, mert a magyar szinkron alatt hallani lehetett, hogy az afrikaiak angolul beszéltek! Törzsi ruhában, éppen esküvői szertartáshoz készülődtek és majdnem mindenki angolul beszélt! Tudjuk, hogy azok az emberek a sivatag kellős közepén élnek, igen ragaszkodnak a hagyományokhoz, hiedelmekhez, de még így is tudnak angolul, beszélik a világnyelvet, mert tudják mennyire fontos e nyelv ismerete és használata.

Szóval látod hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen és a legelképesztőbb helyeken is beszélik az angolt.

Ez legyen egy példa és motiváció, hogy az újévet azzal kezded, hogy keresel egy jó tanárt, tanfolyamot és megtanulsz angolul! Katt ide ha elszántad magad!

u.i: Afrikával kapcsolatos ismereti hiányosságaimat kérlek nézzétek el, nem a kontinens bemutatása a célom 🙂

kép: alfalany.com

Post By Ibos Annamari (243 Posts)

Ne keresgélj tovább, megtaláltad az angol tanárod! Miért? Te lehetsz a következő, aki szépen elbeszélget az adott szituációban (és nem csak néz bambán, ha hozzászólnak angolul) és végre megérti az angol nyelvtant is. Ha nyelvvizsgára készülsz, arra is alaposan felkészítelek.

Connect


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..