Az olcsó angol az drága, a drága olcsó

Posted by on jan 17, 2013 in AngolBlog, Tanulási Módszerek, tippek | 0 comments

Az olcsó angol az drága, a drága olcsó

Hallottad már ezt a mondást, hogy az olcsó drága, a drága olcsó?

Remélem igen, de ha nem az sem baj, mert nagyon sok igazság van benne.

Mert akármennyire is fontos, akármennyire is belédégett, NEM az ár legfontosabb!!

Sok olcsó angol magántanár van Budapesten, de biztos hogy az a legjobb? Lássuk csak. Hosszú távon, kifeizetsz kevés pénzt pl 60 percért és nem érted, miért nem tudsz megtanulni angolul, miért jársz még kindig eredmény nélkül magán angol tanárhoz. Ismered a másik mondást, olcsó húsnak híg a leve. Ez igaz, a magán angol tanárokra is. Nem biztos hogy jó ötlet, hogy az olcsóság minőséggel is jár, sőt, általában valami hátilütője van az olcsó angol óráknak.

Drágább órák esetében, biztosabb lehetsz benne, hogy megkapod a megfelelő minőséget, a magán angol tanárod biztosan Veled foglalkozik és biztosít számodra megfelelő kiegészítő tananyagot, tapasztalattal rendelkezik.  Lehet, hogy egy magán angol óráért többet fizetsz, de lényegesen kevesebb idő alatt éred el a célodat.

Összefoglalva, olcsó magán angol tanárhoz járni több pénzbe kerül (ha nem okés a haladásod) mert tovább fog tartani a tanulásod, míg drágábbhoz, aki minőséget ad, kevesebb idő alatt összességében kevesebb pénzbe kerül. Szóval ha mégis fontos az ár, gondold át mire költesz és mennyit!

Katt ide angol órákért, ami minőségi, csak Te vagy az órán és megtanulsz angolul!

 

kép:planetbowl.ca

Post By Ibos Annamari (243 Posts)

Ne keresgélj tovább, megtaláltad az angol tanárod! Miért? Te lehetsz a következő, aki szépen elbeszélget az adott szituációban (és nem csak néz bambán, ha hozzászólnak angolul) és végre megérti az angol nyelvtant is. Ha nyelvvizsgára készülsz, arra is alaposan felkészítelek.

Connect


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..