Elkezdtem angolozni… ja nem is

Posted by on Már 28, 2018 in AngolBlog | 0 comments

Elkezdtem angolozni… ja nem is

Elkezdtem fogyókúrázni. Hogy ez miért fontos? Nos, még sose csináltam ilyet. Teljesen új volt és mielőtt belevágtam, azt hittem nem fog menni. Ugyan ezt éreztem az első 1-2 hétben, de utána egyre jobban belejöttem és az eredmények is engem igazoltak.  (Továbbra is miért fontos ez? kérdezheted)

Nos, a saját bőrömön tapasztalom meg, milyen az, amikor valaki elkezd angolul tanulni, vagy újrakezdi. Hát az valami horror lehet! Új szavak, kifejezések, semmit nem értesz és azt gondolod, hogy sose fogod megtanulni. Ha újrakedő vagy, vagy pl nyelvvizsgára készülsz, olyan lehet az egész, mintha egy hegy alján állnál, néznél felfelé és semmi értelmét nem látnád annak, hogy nekigyürkőzz a magasságnak.

Hogy lehet ezen segíteni? 1 dolog van, amit el kell sajátítanod:

SZOKÁSSÁ kell tenni az angol tanulást. 

Azt mondják, hogy 2 hét kell mire az ember egy új dolgot megszokik és szokássá válik. Nos, nekem is kb 2 hét volt mire hozzászoktam hogy ne tömjem magam tele gumicukival meg kólával, hanem rendes kaját egyek. Neked is ennyi kell, kb 2 hét, amíg nincs kifogás, nincs rinya. Hozzá fogsz szokni és a fejlődés is látványos lesz! Szótanulás, vizsga felkészülés, bármi legyen is, ne halogasd, építsd be a naptáradba és hajrá!

A nyelvtan tanuláshoz pedig itt találsz anyagot egészen felső fokig angolul:

Online angol

Post By Ibos Annamari (243 Posts)

Ne keresgélj tovább, megtaláltad az angol tanárod! Miért? Te lehetsz a következő, aki szépen elbeszélget az adott szituációban (és nem csak néz bambán, ha hozzászólnak angolul) és végre megérti az angol nyelvtant is. Ha nyelvvizsgára készülsz, arra is alaposan felkészítelek.

Connect


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..