How to start learning English? Hogyan kezdjek angolul tanulni?

Posted by on jún 23, 2012 in AngolBlog, Tanulási Módszerek, tippek | 0 comments

 

1. Tedd fel a kérdést miért akarsz angolul tanulni?

A munkádhoz kell? Mindennapokhoz kell? Új románc van kialakulóban? Ha ezekre tudod a választ, máris könnyebb belevágni, célirányosan tudod kiválasztani a tanárt/tanfolyamot. A lényeg, hogy Te akard.

2.Állíts fel célokat!

Ha megvan az ok az angol tanulásra, állíts fel célokat. Pl külföldre akarsz utazni? Szuper! Máris tudod, hogy a beszédkészségedet, vagy a listeningedet kell fejleszteni, vagy olyan tanfolyamot keresel, ahol meg tudsz tanulni annyira angolul, hogy elboldogulj külföldön is.

3. Tervezd meg az időbeosztásodat!

Tervezd meg, mennyi idő alatt szeretnél megtanulni angolul. 40 óra? 60 óra? A lényeg, hogy legyél realista. Ne képzelj el lehetetlen célokat. Gondold át, mennyi időt tudsz angol órán tölteni, tanárral, és mennyi időt tudsz az otthoni tanulással tölteni.

4.Támassz követelményeket magaddal szemben!

Ha teljes mértékben készen állsz hogy beiratkozz tanfolyamra, vagy magántanár segítségét kérd, akkor vágj bele. Motiváció híján magadnak is kudarcélményt okozol, ráadásul elszórtál egy csomó pénzt angol tanárra, te meg nem jártál el. Állj készen a tanulásra, a tudásod bővítésére!

Kövess a Facebookon, hogy mindig értesülj a legfrissebb bejegyzésekről

kép:sharenator.com

Post By Ibos Annamari (243 Posts)

Ne keresgélj tovább, megtaláltad az angol tanárod! Miért? Te lehetsz a következő, aki szépen elbeszélget az adott szituációban (és nem csak néz bambán, ha hozzászólnak angolul) és végre megérti az angol nyelvtant is. Ha nyelvvizsgára készülsz, arra is alaposan felkészítelek.

Connect


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..