Keress pénzt (is) az angol tudásoddal!

Posted by on Már 31, 2013 in AngolBlog | 0 comments

Keress pénzt (is) az angol tudásoddal!

Te is gondolkoztál már, milyen jó lenne egy online üzletet indítani? A szabadság, a szemléletváltás, az anyagi függetlenség, mind nagyon kecsegtető és kivitelezhető. Most arról fogok Neked írni, hogy miért fontos az angol tudás mindez megvalósításában.

Miután megérett benned az elhatározás hogy saját vállalkozást akarsz indítani, nagyon sok anyagot találsz az interneten, ingyenes megoldásokat, amikkel tök szuperül el lehet indulni. Ám ha nagyon körül akarod járni a témát és Te magad akarod egyedül, külső segítség nélkül megvalósítani az ötleteidet, egy idő után rá fogsz jönni, hogy a magyar nyelven elérhető tanácsadók garmadája nagyjából ugyan azt az utat fogja kínálni. Ezzel nincs is semmi baj, hiszen ők értenek hozzá, hogy a magyar piacon mi a menő. Van egy nagyon fontos dolog amit én is tőlük tanultam és itt jön az angol a képbe: ők is külföldre járnak a szuper világszínvonalú marketing konferenciákra és eltanulják csínját-bínját a dolognak, amikért vagy pénzt kérnek hogy átadják, vagy ingyenesen közkézre bocsátanak dolgokat.

Namost, ha a “nagyok” külföldre járnak tanulni, Te miért ne tehetnéd meg? Megmondom: mert nem tudsz angolul. Milyen jó lenne, ha körül tudnál nézni a világban és nem lennél másokra utalva?! Semmi más nem kell hozzá, mint megtanulni az angolt és máris nem másnak, hanem saját magadnak, úgymond befektetési célból tanulod meg a nyelvet és kinyílik a világ. Képzeld csak elonline angol üzlet: valamit meg akarsz tudni, beütöd a google-ba és mindig ugyan azokat a tanácsokat, ötleteket kapod és nem jutsz előre. Viszont, ha tudsz angolul, máris be tudod ütni angolul a keresőbe ami érdekel és milliószor több, a világ minden tanácsadójának a blogját tudod böngészni, ötleteket meríteni, újdonságokat ellesni és lehet, hogy a világmegváltó heuréka pillanat pont egy külföldi oldal böngészése közben ér.

Legyél akár kismama, rendes állásban dolgozó, ha tudsz angolul, kinyílik a világ előtted!

Tudok segíteni ennek megvalósításában:

angoltrener.eu

képek:iromuhely.hu, webloggerz.com

Post By Ibos Annamari (243 Posts)

Ne keresgélj tovább, megtaláltad az angol tanárod! Miért? Te lehetsz a következő, aki szépen elbeszélget az adott szituációban (és nem csak néz bambán, ha hozzászólnak angolul) és végre megérti az angol nyelvtant is. Ha nyelvvizsgára készülsz, arra is alaposan felkészítelek.

Connect


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..