Merd megvalósítani az álmaidat

Posted by on ápr 16, 2013 in AngolBlog | 0 comments

Pár napja, mindenki a Britain’s Got Talent Show-ban feltűnt magyar árnyéktáncos csapatról beszél. Megnéztem én is a videót és tényleg nagyon fantasztikus amit a fiúk-lányok produkálnak benne. De mi a tanulság ebből az egészből?

Hozzátartozik az igazsághoz az is, hogy amint sokan tudjuk, az egyik “srác” régen a Hip Hop Boyz tagja volt, valamikor a 90-es években. Nos, RealAction (mert így hívják) nem adta fel az álmait. Magyarorzágon kihozta a maximumot amit lehetett a fiúbandák fénykorából. Most, hogy már az egész világ nyitott, lehet szerencsét próbálni az egész világon, így ő meg is tette és elsöprő sikert aratott Angliában.

Tökéletes példa ez az eset arra, hogy mindegy hány éves vagy, ha nem adtad fel az álmaidat és utánukeredsz, igenis meg lehet valósítani őket. Ráadásul, mindezt egy idegen országban, ki mert állni a “félelmetes”, angolul beszélő zsűri elé, nagyszerűen bemutatkoztak a kisfilmjükben is, angolul.

Nos, ha ők meg tudtak tanulni angolul, legalább annyira hogy “ne adják el” őket, ezt Te is megteheted. Mi titkos recept? Mitől voltak ők a különlegesek, kivételezettek?

Hát semmitől! Egyszerűen megtették amit kell! Megtanultak angolul, pedig a Hip Hop Boyz-os srác már nem egy fiatal csirke és még így sikerült!

Vegyél róluk példát és vágj bele, ne a kifogást keresd, hanem a kiutat!!! Ha csak az angol hiányzik egy külföldi munkához, álláshoz, megtanulhatod! Te is lehetsz “hős” a Te világodban!

Katt ide angol órákért, tudok segíteni! 🙂

A videót pedig itt is meg tudod nézni:

 

Post By Ibos Annamari (243 Posts)

Ne keresgélj tovább, megtaláltad az angol tanárod! Miért? Te lehetsz a következő, aki szépen elbeszélget az adott szituációban (és nem csak néz bambán, ha hozzászólnak angolul) és végre megérti az angol nyelvtant is. Ha nyelvvizsgára készülsz, arra is alaposan felkészítelek.

Connect


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..