Nyelvtanulás mint életforma

Posted by on feb 19, 2012 in AngolBlog, Tanulási Módszerek, tippek | 0 comments

A nyelvtanulás napjainkban egyre fontosabbá válik, éppen ezért fontos hogy hogyan éljük meg. Minden ember különböző (na, ezzel nem mondtam semmi újat 🙂 és minden életkorban másféle módszerekkel kell a tanuláshoz hozzáállni. Ám a gyerekektől mindig tanulhatunk akiknek játékos feladatokkal fel lehet kelteni az érdeklődésüket és így könnyen megjegyeznek dolgokat. Felnőtt korban megvan az az előnyünk hogy tudatosan álljuk hozzá a tanuláshoz. Hányszor hallottuk hogy tanulni sosem késő? Szerencsére én olyan háttérrel rendelkezem hogy a nyelvtanulás végigkíséri az életemet, hol jó hol rossz élményekkel, ám mindig megtaláltam azt az utat ahol sikerélményem lehet és igyekszem nem akadályokat gördíteni magam elé. Ma már én tanítom az angolt így a mindennapjaim részévé vált, azzal a különbséggel hogy most a tanítványaim részére keresem azokat a módszereket amikkel nekik lehet sikerélményük, így a tanulás számukra is öröm. Tanárként pedig nekem az a legnagyobb öröm, amikor látom a tanítványaim szemében a csillogást és a lekesedés az órákon.

Szeretném a tapasztalataimat megosztani és megmutatni hogy a nyelvtanulás lehet hobbi és nem kínszenvedés. Igényel egy kis tudatosságot, eltökéltséget, de minden lépéssel közelebb kerülhetsz az áhított nyelvvizsgához, méghozzá az úton vidáman mehetsz végig.

 

Kövess a Facebookon is, hogy értesülj mindig a legfrissebb posztokról

 

Post By Ibos Annamari (243 Posts)

Ne keresgélj tovább, megtaláltad az angol tanárod! Miért? Te lehetsz a következő, aki szépen elbeszélget az adott szituációban (és nem csak néz bambán, ha hozzászólnak angolul) és végre megérti az angol nyelvtant is. Ha nyelvvizsgára készülsz, arra is alaposan felkészítelek.

Connect


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..