Nyelvvizsga siker 2.

Posted by on aug 24, 2013 in AngolBlog, Nyelvvizsga sikerek | 0 comments

Nyelvvizsga siker 2.

Most kaptam nemrég a hírt, hogy ismét egy tanítványom sikeres nyelvvizsgát tett!

Ildikóval elég régóta ismerjük egymást, régen is járt hozzám hozzám angol órára, de kb 1 éve tanulunk együtt, nyelvvizsgára készülve! El kell mondjam, Ildikó nagyon szorgalmas, viszont a diszlexiája miatt kicsit nehezebben megy neki pl a szavak tanulása. Ám ennek ellenére ELSŐRE sikeres EURO Exam középfokú írásbeli nyelvvizsgát tett!!! Azt gondolom, ez elég nagy szó, hiszen az Euro köztudottan a nehezebb nyelvvizsgák egyikéhez tartozik. Nem is említve, hogy pár hónappal ezelőtt a szóbeli nyelvvizsgája is sikeres volt, amit az ECL vizsga keretében tett le. Így ő már büszke tulajdonosa az áhított komplex középfokú nyelvvizsgának!

Nagyon büszke vagyok Ildikóra, hiszen a hosszas és kitartó tanulás meghozta az eredményét! GRATULÁLOK!

 

Szeretnéd Te is végre letudni a nyelvvizsgát? Kattints ide: Exam Booster angol tanulási csomag

Post By Ibos Annamari (243 Posts)

Ne keresgélj tovább, megtaláltad az angol tanárod! Miért? Te lehetsz a következő, aki szépen elbeszélget az adott szituációban (és nem csak néz bambán, ha hozzászólnak angolul) és végre megérti az angol nyelvtant is. Ha nyelvvizsgára készülsz, arra is alaposan felkészítelek.

Connect


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..