Nyelvvizsga siker 4.

Posted by on nov 2, 2013 in AngolBlog, Nyelvvizsga sikerek | 0 comments

Nyelvvizsga siker 4.

Az elmúlt időszak a sikeres nyelvvizsgákról szólt, most ismét egy jó hírről tudok beszámolni.

Reni személyes ajánlás útján talált meg és azzal a problémával fordult hozzám, hogy sajnos elsőre nem sikerült az ECL középfokú írásbeli vizsgája, de a szóbeli igen. Volt kb 1 hónapunk felkészülni az újabb fordulóra, így heti 2, vagy 1 alkalommal eljárt hozzám. Gyakoroltuk a vizsgafeladatokat, adtam Neki tippeket, hogyan tudja a leghatékonyabban megoldani azokat, kijavítottuk azokat a feladat megoldási módszereket, amiket nem jól használt. A nagyon rövid felkészülési idő alatt, mondtam neki, hogy az ECL nem éppen a legegyszerűbb vizsgák közé tartozik és a felkészülési idő is nagyon rövid, így ne keseredjen el ha nem sikerül, de ennek ellenére SIKERESEN elérte a kellő pontokat és ÁTMENT a vizsgán! 🙂

Nagyon gratulálok Neki! 🙂 Egyébként Ő írta azt az ajánlást, hogy: “Annamaritól az elmúlt 5 alkalom alatt többet tanultam mint az elmúlt 13 évben.”

Köszönöm én is a lehetőséget, hogy ismét segíthettem! 🙂

Post By Ibos Annamari (243 Posts)

Ne keresgélj tovább, megtaláltad az angol tanárod! Miért? Te lehetsz a következő, aki szépen elbeszélget az adott szituációban (és nem csak néz bambán, ha hozzászólnak angolul) és végre megérti az angol nyelvtant is. Ha nyelvvizsgára készülsz, arra is alaposan felkészítelek.

Connect


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..