Nyelvvizsga siker 6.

Posted by on Már 16, 2015 in AngolBlog, Nyelvvizsga sikerek | 0 comments

Nyelvvizsga siker 6.

A bejegyzés címéből már kitalálhattátok, ismét egy nyelvvizsga siker történetét szeretném megosztani Veletek.

Tibi tavaly nyáron kezdett hozzám járni, emellett egy nyelviskolába is járt. Egy idő után úgy döntött, hogy csak velem fog tanulni. Eredetileg a középfokú vizsga volt a cél, de időközben az kicsit eltolódott és első körben az alapfoknak estünk neki. Tibi nagyon szorgalmasan tanult, mindent megcsinált amit kértem tőle, habár a nyelvtanon, a passzív (szenvedő) szerkezeten egy kicsit szenvedve rágtuk át magunkat. 🙂

Vizsga előtt már csak a felkészítő könyv feladataival, szóval célirányosan a vizsgafeladatokkal foglalkoztunk, ám a vizsga előtt egy csomó minden összejött, így alig néhányszor tudott Tibi órára jönni, de még így is sikeres vizsgát tett elsőre! Szóbeli, írásbeli egyszerre, mindkettő nagyszerűen, 80% körüli eredménnyel sikerült! 🙂 Gratulálok! Emellett a történet nem fejeződik be, mert a cél továbbra is egy magasabb szint elérése.

Szóval ez a sztori is mutatja, hogy igenis letehető a nyelvvizsga, elérhetőek a célok, akár nyelvvizsga, akár az angol használata az életben, vagy külföldi munka során legyen a cél. Ráadásul, az is a tanulság, hogy nem kellenek csodamódszerek, hanem megfelelő szorgalom, ráfordított idő és az sem mellékes, hogy a nyelvtanulás nem áll meg egy pontot, hanem lehet folytatni, a határ a csillagos ég. 🙂

Post By Ibos Annamari (243 Posts)

Ne keresgélj tovább, megtaláltad az angol tanárod! Miért? Te lehetsz a következő, aki szépen elbeszélget az adott szituációban (és nem csak néz bambán, ha hozzászólnak angolul) és végre megérti az angol nyelvtant is. Ha nyelvvizsgára készülsz, arra is alaposan felkészítelek.

Connect


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..