Nyelvvizsga siker 9.

Posted by on dec 8, 2015 in AngolBlog, Nyelvvizsga sikerek | 0 comments

Nyelvvizsga siker 9.

A következő nyelvvizsga siker ismét egy alapfokú komplex vizsgáról szól, ráadásul nem a szokványos felkészülési módon.

Szilvi, alias Sziszi, elsőre sikeresen teljesítette az Origo alapfokú nyelvvizsgát, mind a szóbeli, mind az írásbeli részét. Azért írtam, hogy nem szokványos módon készültünk fel, mert Sziszi csoportban kezdett velem tanulni, majdnem teljesen kezdő szintről és mint tudjátok, első sorban egyszemélyes magánórákat tartok. Kb 2 évvel ezelőtt kezdtünk tanulni, hosszabb-rövidebb megszakításokkal, mint pl karácsonyi szünet. 🙂

Idén tavasszal már volt szó róla, hogy idén egy nyelvvizsga esetleg bejátszik, de nyár végére realizálódott a cél és a végleges elhatározás, hogy akkor novemberben nyelvvizsga. Ez esetben nagyon jól jött, hogy Sziszi csoportba járt, ugyanis a szóbeli felkészülésnél több szem többet lát alapon nem csak én, hanem a csoporttársai is tudtak neki segíteni, beszéltetni a különböző témakörökről és kérdéseket feltenni. Ja, a csoport összesen 4 fő volt. 🙂 Az írásbeli Sziszi egyedül készült fel, a nyelvvizsga felkészítő könyv gyakorlataiból, levélírás feladataiból és a listeninget pedig az órán gyakoroltuk együtt. A leveleket természetesen javítottam és mindig kiemeltem mi jó és mi az amin még dolgozni kell.

Lényeg a lényeg, hogy Sziszi elsőre teljesítette az alapfokú nyelvvizsga szóbeli és írásbeli követelményeit és ő a példa rá, hogy igenis meg lehet tanulni angolul csoportban is (kis létszámmal és jó tanárral).

 

Post By Ibos Annamari (243 Posts)

Ne keresgélj tovább, megtaláltad az angol tanárod! Miért? Te lehetsz a következő, aki szépen elbeszélget az adott szituációban (és nem csak néz bambán, ha hozzászólnak angolul) és végre megérti az angol nyelvtant is. Ha nyelvvizsgára készülsz, arra is alaposan felkészítelek.

Connect


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..