Olcsó magán angol tanár

Posted by on máj 14, 2012 in AngolBlog, Tanulási Módszerek, tippek | 2 hozzászólás

Hogy miért olcsó nálam a magán angol óra? Mert én, pedagógus gyerek lévén (köszi Anya :), azért csinálom hogy minél több emberrel megosszam a tudást és az élvezetet, amit az angol tanulás tud nyújtani és hogy segíthessek letenni a nyelvvizsgát, megvalósítani egy célt. Elég nemes gesztus, nem? 🙂 De azért nekem is meg kell élnem valamiből…

Pont a napokban gondolkoztam el azon a hirdetésen, hogy 800Ft/45percért kínált a srác angolórát, de már a tematikája tele volt hibával. Van a másik véglet, amikor horror áron adja az órát, 7000Ft környékén. Számláról meg nem is beszéltünk. Mindenki döntse el maga, mi a fontos. Olcsó húsnak híg a leve, de nem biztos hogy ha egy órára rámegy a gatyád, az még jó.

Ráadásul, ha nagyon olcsón veszed az angol órát, ne várj csodát, jó sokáig fogsz járni. Ha viszont, egy olyan tanárt keresel, aki meri vállalni a magasabb óradíjat, biztos lehetsz benne, hogy minőséget kapsz. Lehet, hogy egyben kifizetve több pénznek tűnik, de ha rövidebb távon tanulsz meg angolul, akkor nyilván a drágább olcsóbb ( az olcsó drágább, mert sokkal tovább kell járnod, hogy eljuss valamilyen szintre).

Szóval ha tényleg fontos az ár és nem az ablakon akarod kidobni a pénzed, itt jelentkezz: Jelentkezés angol órára

Post By Ibos Annamari (243 Posts)

Ne keresgélj tovább, megtaláltad az angol tanárod! Miért? Te lehetsz a következő, aki szépen elbeszélget az adott szituációban (és nem csak néz bambán, ha hozzászólnak angolul) és végre megérti az angol nyelvtant is. Ha nyelvvizsgára készülsz, arra is alaposan felkészítelek.

Connect


2 hozzászólás

Join the conversation and post a comment.

  1. Turai Veronika

    Érdeklődni szeretnék hogy mennyibe kerül,mert nem derült ki.Szeretnék angolt tanulni,mert szeretném ha jól sikerül az angol.Köszönöm szépen,vàrom a vàlaszàt

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..