Szókicsfejlesztés 3.

Posted by on nov 23, 2012 in AngolBlog, Beszédfejlesztés | 0 comments

Szókicsfejlesztés 3.

Nagyon fontos, hogy mindig a szintednek megfelelően tanuld a szavakat!

Ha túl magas szintű szavakat tanulsz a szintedhez képes az sem jó, ha túl gyengéket, az sem. Érdemes mindig ismételni a szavakat, hiszen ha nem használod elfelejtődik. Másfelől, ha csak egy szinten maradsz, soha nem fogsz fejlődni! Tessék új szavakat is megtanulni, használni!

Nemrég olvastam egy kutatást, ahol bebizonyították, hogy ha egy szót 4x ismételsz nem történik semmi, de ha 12x, akkor megmarad. Nos, nem véletlenül mondják, hogy ismétlés a tudás anyja!

De a legfontosabb, hogy ami bemegy, annak ki is kell jönnie. Tehát, ha tanulsz valami újat, erőltesd a használatát szóban, írásban. Minél többet használod, annál nagyobb az esély hogy meg is tanulod!

Ismétlés, tudatosság!

Post By Ibos Annamari (243 Posts)

Ne keresgélj tovább, megtaláltad az angol tanárod! Miért? Te lehetsz a következő, aki szépen elbeszélget az adott szituációban (és nem csak néz bambán, ha hozzászólnak angolul) és végre megérti az angol nyelvtant is. Ha nyelvvizsgára készülsz, arra is alaposan felkészítelek.

Connect


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..