Nyelvvizsga siker 12.

Posted by on nov 23, 2016 in Nyelvvizsga sikerek | 0 comments

Nyelvvizsga siker 12.

Már régóta tartozom ezzel a bejegyzéssel, nagy örömömre ismét egy sikeres nyelvvizsgázó felkészítésében sikerült részt vennem. 🙂

Xénia úgy jött hozzám, hogy körülbelül alapfokon tudott angolul, de mindenképpen kellett neki egy középfokú gazdasági nyelvvizsga mihamarabb. Egy kicsit nehéz dolgunk volt, mert a suli mellett 2x járt hozzám órára és elég sok mindent kellett megtanulni angolból is. Viszont, Xénia maximalizmusának (is) köszönhetően, kb egy év alatt eljutottunk oda, hogy elkezdtük a nyelvvizsga felkészülést.

A gazdasági vizsga amit választott, tartalmazott nyelvtant, olvasásértést, gazdasági szókincs feladatokat és hivatalos levél írását. Nagyon szuperül haladtunk minden típussal, az olvasásértés ment egy kicsit nehezen. Mielőtt elmentem szülni, Xénia megpróbálta az írásbeli vizsgát. Elsőre sajnos nem sikerült, de pár hónappal később (amikor már babáztam és nem tudtunk együtt tanulni) nagy örömmel írt egy emailt, hogy sikerült a vizsga másodjára. 🙂 Folytatta a felkészülést egyedül is, sokat tanult, filmeket nézett és ami a legfontosabb, hogy nem adta fel. Meg is lett az eredménye, egy sikeres középfokú gazdasági nyelvvizsga! 🙂 Nagyon örülök és innen is nagyon gratulálok neki 🙂 .

Post By Ibos Annamari (243 Posts)

Ne keresgélj tovább, megtaláltad az angol tanárod! Miért? Te lehetsz a következő, aki szépen elbeszélget az adott szituációban (és nem csak néz bambán, ha hozzászólnak angolul) és végre megérti az angol nyelvtant is. Ha nyelvvizsgára készülsz, arra is alaposan felkészítelek.

Connect


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..