Rólam

Névtelen (2)

Ibos Annamari, angol tanár vagyok 

Angol órákat és nyelvtanulási tanácsokat adok olyan angoltudásra szomjazóknak, akik nyelvvizsgát szeretnének tenni vagy magabiztosan használni az angol nyelvet a mindennapokban is.

Miért higgy nekem?

Mert megtapasztaltam az érem mindkét oldalát, nyelvtanulóként és nyelvtanárként is és ezért tudom hogy miként lehet hatékonyan megtanulni itthon (Magyarországon) angolul. Tudom milyen nehézségekkel néz szembe az ember angol tanulás során és a több éves tapasztalatommal azt is tudom, hogyan lehet ezeket könnyedén és hatékonyan átugrani. Személyre szabott és általános technikákat is alkalmazok azért, hogy ne csak élvezetes, de hatékony legyen az angol tanulás. Imádom a munkám, szeretek emberekkel foglalkozni és  megismertetni őket az angol nyelv szépségeivel.

Amióta megismerkedtem az angol nyelvvel, az egész életem ekörül forog. Diákéveimben én is tanultam az angolt és ezzel párhuzamosan tanítottam is. Az utóbbi években hivatásosan is bekerültem az angol tanárok táborába, először nyelviskolai keretek között (3évig ), majd magántanárként, immár több mint 10 éve.

Én nem ígérem azt, hogy beletöltöm az agyadba a tudást, nálam igenis tanulni kell, de mindent megteszek annak érdekében, hogy segítselek az angol tanulás útján és közös munkával elérjük az általad kiválasztott célt. Nagyon fontosnak tartom a felszabadult, nyugodt légkört, amely nagyban megkönnyíti a tanulást és a közös munkát.

Így most Rajtad a sor, jelentkezz és tanulj velem jó hangulatban, személyre szabott angol órákon! 🙂