Testimonials

"Eredetileg azért fordultam Annamarihoz, mert a beszédkészségemet szerettem volna fejleszteni, amivel mindig is hadilábon álltam, dacára a sok éves angol tanulásnak. Bár még csak rövid ideje járok hozzá, de kitartásának és tanulási tippjeinek hála most már nem jövök zavarba, ha angolul kell megszólalnom."Sz. Bogi
"Annamarival azért jó tanulni, mert az óráin "kötelező" angolul beszélni, bátran megszólalhatsz, minden kiejtett szóért dicséretet kapsz."

I. Kriszti
"Azoknak ajánlom Annamarit elsősorban, akiknek eddig nehezen ment a nyelvtanulás, mert nem volt benne sikerélményük."

"Annamari nagyon jó abban, hogy a legnehezebb angol anyagokon is könnyedén átvezessen."

B. János
"Annamaritól az elmúlt 5 alkalom alatt többet tanultam mint az elmúlt 13 évben."

P. Reni
"Jó volt azzal szembesülni, hogy az angol nyelvtan nem valami misztikus dolog amit nem lehet megérteni. Csak egy jó tanár kell aki leegyszerűsíti az amúgy bonyolultnak tűnő dolgokat, s megvilágítja ezzel az eddig misztikus sötétségbe borult nyelvtani szabályokat."

P. Robi
"Ha így magyarázták volna a gimnáziumban, már rég tudnék angolul."

M. Heni

"A szombati nap igazán HASZNOS volt.

Logikusan felépített volt az összefoglaló, ami megkönnyíti a jövőben a NYELVTAN megértését, és a lendületes-színes hangodnak köszönhetően, fáradtan is tartani lehetett a tempót."


L. Edit
Annamari rengeteg jó tulajdonsága közül kiemelném a rendkívül magas szintű tudását, precizitását, szüntelen kedvességet. Ha valaki a tökéletes angol nyelvtanárról beszélne, nekem biztos Annamari jutna eszembe. Azoknak tudom ajánlani, akik egy igazan megbízható szakember segítségével szeretnének tanulni, fejlődni.

K. Patrícia
Nagyon jó ötlet az online oktatás!Sokaknak jelent majd könnyebbséget,hogy otthonról tanulhat egy ilyen kitűnő tanártól ,mint te 🙂

O. Merci

Köszönöm az 1 napos angol nyelvtan tanfolyamot.

Én azért jelentkeztem, mert az igeidők leírása nagyon sokféle a különböző nyelvkönyvekben.

A nyelvkönyvekben ez a rész a legnehezebben megtanulható, az 1 napos nyelvtan viszont éppen ezt a részt segít világosabban megérteni.


Köszönöm a feladatokat is.
Cs. László